PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Consultanta tehnica


Experienta sutelor de proiecte ne recomanda ca un partener de incredere pentru cei care doresc sa sa realizeze o investitie. Fie ca este vorba despre o investitie noua, dezvoltarea unei afaceri existente sau doar se doreste o evaluarea a unei posibile investitii, colectivul nostru va sta la dispozitie pentru a va ajuta.

Domeniile in care excelam sunt urmatoarele:
1. Consultanta tehnica de specialitate pentru realizarea unei investitii noi. Pe baza datelor si a necesitatilor beneficiarului realizam un studiu de fezabilitate, care in final va informeaza despre costuri, etape de autorizare si construire, forma si spatii disponibile. Acesta contine planuri de arhitectura, rezistenta (varianta de baza) si se poate ajunge pana la detalierea instalatiilor si utilitatilor.
2. Consultanta tehnica de specialitate pentru extinderea unei constructii (sau ansamblu de constructii) existente.
3. Consultanta tehnica de specialitate pentru alegerea solutiei optime pentru o constructie, in functie de destinatie, teren, cerinte ale autoritatilor statului, etc.
4. Studiu de amplasament pentru o viitoare constructie. Dispunem de statie topografica totala (Leica) si de programe specializate, cu care putem sa realizam machete virtuale ale viitoarei constructii si sa realizam diverse variante, pe calculator.

limba ro limba en
Linked-in