PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Proiectare


Proiectarea este punctul forte al firmei MeCAD. Imbinarea perfecta intre experienta, proiectare si materialele livrate pentru obiectivele proiectate conduce la satisfacerea deplina a celui mai pretentios beneficiar.

Experienta, masurata in sute de hale proiectate si o activitate neintrerupta din anul 2002, ne face unici pe piata locala, dar si la nivel national. Atunci cand proiectam o constructie o facem astfel incat :
- raportul calitate / pret sa fie imbatabil
- utilizam materialele care asigura calitatea maxima, livrate de fabrici verificate in timp din punct de vedere al calitatii si seriozitatii
- clientul este permanent in legatura cu echipa de proiectare, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit; beneficiarul are acces, in timp real, la modelul 3D al obiectivului, sau chiar al intregii investitii
- ne facem singuri masuratorile pe teren, astfel incat modelul 3D din calculator va fi identic cu situatia din teren
- toate specialitatile din proiect sunt corelate si verificate, astfel incat proiectul sa fie unul unitar si coerent
- pe santier Nu se sudeaza, NU se taie (cu exceptia cazului in care se specifica in proiect, dar sunt cazuri rare)
- clientul sa ne ramana prieten la finalul constructiei ☺.

Suntem printre putinii care au la baza activitatea de proiectare, care a fost completata cu livrarea de materiale pentru constructiile proiectate. Noi ne asumam raspunderea atat pentru proiect cat si pentru ceea ce este livrat pe santier, astfel beneficiarul are siguranta unui proiect bine facut.

Avand o colaborarea indelungata cu diverse fabrici, care ne livreaza elementele care alcatuiesc constructiile, proiectele sunt realizate astfel incat se respecta procedurile interne ale acestora. Adica, in momentul in care se alege tipul de structura si inchideri, proiectarea se "muleaza" pe procedurile de executie ale fabricilor furnizoare, astfel incat erorile de executie sunt minime (tind spre zero, fara exagerare). Acest lucru nu se va obtine atunci cand se face proiectarea separata de productie (cum se intampla in 90% din cazurile din Romania)!!!

MeCAD executa urmatoarele tipuri de proiecte / servicii:
- proiectare generala (management proiect, arhitectura, rezistenta, panotaje, instalatii electrice, instalatii sanitare, ventilatii, climatizare, documentatii avize si autorizatii etc)
- proiectare pentru specialitatea REZISTENTA
- proiectare pentru specialitatea PANOTAJE

limba ro limba en
Linked-in