COMPANIE

MeCAD - experienta la superlativ in constructiile metalice industriale. Proiectam si executam orice tip de constructie, sub orice forma, in orice locatie. Dumneavoastra trebuie doar sa ne spuneti ce anume doriti si noi va ajutam.

MeCAD - experienta la superlativ

Firma noastra va ofera kit complet (proiectare + materiale + montaj) pentru constructii metalice cu orice forme si dimensiuni, nefiind impusa incadrarea in anumite tipuri predefinite (lungime, latime, inaltime). Scopul principal urmarit de MeCAD este acela de a optimiza constructia din faza de proiectare, deoarece elementele componente sunt proiectate in concordanta cu tehnologiile de uzinare si montaj.
Intre anii 2002 – 2015 MeCAD a realizat peste 170 proiecte, insumand aproximativ 190.000 mp constructii industriale si comerciale.

Proiectarea computerizata prin modelarea tridimensionala a viitorului obiectiv ofera cateva avantaje majore:
 - previzualizarea viitoarei constructii, cu toate detaliile si din orice perspectiva;
 - eliminarea erorilor de proiectare;
 - modificari ale proiectului in timp real in functie de cerintele clientului.

Constructiile sunt in general proiectate pe structura metalica asamblata cu suruburi de inalta rezistenta, ceea ce confera - comparativ cu structurile clasice - importante avantaje:
 - greutate proprie redusa - implicit fundatii mai mici si mai ieftine;
 - timp scurt de montaj
 - se elimina orice prelucrarea pe santier a elementelor componente;
 - finisarile ulterioare sunt considerabil reduse (elementele metalice sunt deja galvanizate sau/si vopsite, iar tabla si panourile tip “sandwich” sunt la culoarea comandata);
 - planurile din proiect sunt foarte detaliate, inclusiv cu detalii tridimensionale pentru diversele imbinari si pozitionari ale elementelor metalice;
 - eliminarea pierderilor de materiale (elementele metalice sunt livrate la dimensiunile din proiect);
 - eliminarea procedurilor de verificare si certificare a sudurilor (in cazul constructiilor metalice asamblate prin sudura).

Inchiderile perimetrale sunt, in general, cu panouri termoizolante cu spuma poliuretanica. Pentru acestea se asigura un proiect de montaj foarte detaliat, iar materialele sunt furnizate astfel incat la montaj sa fie pierderi minime.
Avantajul imediat pentru beneficiar este un cost TOTAL al investitiei redus prin eliminarea pierderilor de material pe santier, reducerea timpului de uzinare pentru elementele componente ale constructiei si reducerea timpului de montaj.
In plus, datorita scurtarii duratei totale proiectare + uzinare + montaj, beneficiarul poate sa dea in folosinta mai repede investitia, cu implicatii directe de castiguri in plan financiar.

limba ro limba en
Linked-in