PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Constructii metalice


MeCAD pune la dispozitie clientilor sai SOLUTII adaptate nevoilor acestora.
Noi nu doar construim, ci masuram - cu statie topografica electronica totala Leica, proiectam in concordanta nevoile beneficiarului, livram un kit de materiale (structura metalica, inchideri cu panouri termoizolante sau table cutate, accesorii de montaj, materiale speciale, etc) care este 100% conform cu proiectul realizat, construim cu o echipa specializata, cu o experienta vasta in acest domeniu. La final, beneficiarul obtine constructia dorita, care-i satisface nevoile in procent de 100%, asa cum a fost la momentul proiectarii.

Beneficiarul este permanent consultat pe perioada desfasurarii proiectului, astfel incat TOATE cerintele sale sa fie reflectate in solutia finala. In plus, noi punem la dispozitia sa toata experienta noastra, astfel incat, la final, rezultatul sa fie exact ce si-a dorit, din punct de vedere tehnic dar si financiar.

Avand la baza un departament de proiectare extrem de performant, cu o experienta de peste 13 ani si sute de proiecte realizate, putem concepe constructii de orice forma si dimensiune, dar si reabilitarea unor constructii existente: extinderi, refaceri acoperisuri (grajduri, fanete, hale), refaceri pereti, realizare pereti noi - interiori sau exteriori, etc.

Materialele livrate sunt de cea mai buna calitate. In functie de cerinte sau destinatia contructiei, structura de rezistenta este realizata din profile galvanizate la cald, europrofile, profile laminate normale, etc. Pentru profilele negalvanizate se asigura tratarea anticoroziva, din uzina, in functie de gradul de expunere al structurii.
Toate elementele sunt livrate pe santier complet uzinate (taiate, tratate anticoroziv, gaurite) si sunt asamblate cu suruburi de inalta rezistenta. Astfel se evita utilizarea sudurii pe santier, care ar presupune lucrul la temperaturi de peste 5 grade Celsius si personal calificat, pentru realizarea sudurilor de rezistenta.

limba ro limba en
Linked-in