PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Proiectare / Proiectare specialitate REZISTENTA


Proiectarea structurilor se face computerizat, pe baza unor modele 3D. Incepand cu schema de calcul si terminand cu detaliile pieselor componente, totul este realizat cu programe performante de proiectare si modelare tridimensionala, pe baza unor proceduri interne dezvoltate in timp si verificate. Toate elementele si piesele care compun o constructie sunt dimensionate, proiectate si detaliate astfel incat la montaj toate se potrivesc fara nici o alta prelucrare suplimentara. Ne place sa spunem ca proiectele noastre sunt un fel de LEGO pentru oameni mari.

Proiectul de montaj este extrem de detaliat, cu detalii 2D si 3D incluse, cu codificarea elementelor componente, coduri care se regasesc pe elementele livrate de noi pe santier, astfel incat, dupa citirea si intelegerea proiectului, montajul este foarte simplu si dureaza foarte putin.

Am executat proiecte pentru foarte multe locatii din tara si am colaborat cu constructorii intr-un mod foarte profesional, nefiind necesare lamuriri si detalii suplimentare la proiectele predate de noi. Este adevarat, un proiect MeCAD contine cateva sute de desene, comparativ cu proiecte executate de alte birouri de proiectare.

De-a lungul anilor nu ne-am limitat doar la proiecte pentru structuri metalice. Am realizat si proiecte pe structuri din cadre din beton armat, acolo unde s-au cerut. In acest sens suntem foarte flexibili, putand executa orice tip de structura doreste beneficiarul sau impune tehnologia.

limba ro limba en
Linked-in