PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Constructii metalice / Constructii pentru agricultura


In activitatea lor, agricultorii au nevoie de multe spatii de depozitare (magazii, silozuri, soproane, etc) si spatii care sa asigure protectia utilajelor agricole in perioada in care acestea nu sunt utilizate.
Astfel de constructii sunt simple, acoperite cu tabla sau panouri termoizolante, au toate laturile inchise (magaziile), dar pot sa fie si cu una sau doua laturi deschise (soproanele).

Exemple de constructii (dati click pe categorie pentru exemple de lucrari):
1. Soproanele sunt utilizate, in timpul campaniei agricole, ca spatii de stocare intermediare (rapide), astfel incat semintele sa fie protejate de intemperii pana cand sunt mutate in silozuri sau incarcate in camioane si livrate. In restul anului sunt utilizate ca spatii de parcare (adapostire) a utilajelor agricole.
2. Magaziile sunt hale metalice, prevazute cu pereti inalti din beton, pe perimetru. In timpul campaniei agricole sunt folosite ca si spatii de stocare rapide a semintelor. Semintele depozitate aici pot fi tinute o perioada mai lunga de timp, daca se asigura conditiile necesare (ventilarea semintelor).
3. Sere pentru legume. Structura de rezistenta este realizata din profile metalice galvanizate, imbinate cu suruburi de inalta rezistenta. Acoperisul este realizat, de obicei, din panouri de policarbonat rezistente la UV, dar, in functie de cerinte, poate fi realizat si din folie de PVC. Peretii sunt realizati din folie de PVC fixata pe un mecanism care permite ridicarea sau coborarea ei pentru realizarea ventilatiei interioare.

Avantajul acestor constructii sunt:
- pot fi utilizate atat pentru depozitarea semintelor cat si pentru depozitarea utilajelor agricole
- in timpul campaniei, descarcarea camioanelor sau a remorcilor se face foarte repede, astfel incat nu se intrerupe recoltarea din lipsa de masina care sa preia semintele, in camp.

limba ro limba en
Linked-in