PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Constructii metalice / Reabilitari constructii existente


In cazul in care aveti o constructie ce necesita refacerea acoperisului, a peretilor sau alte lucrari de constructie, nu ezitati sa apelati la MeCAD!
Am refacut acoperisuri de hale de la zero, sau am venit cu un nou sistem peste acoperisul existent pentru a crea o termoizolatie si hidroizolatie noua.
Am adaugat pereti interiori in hale existente, sau etaje (supante) pentru birouri, vestiare, spatii depozitare, fara afectarea structurii existente.
Am adaugat corpuri de cladire (extinderi) la cladiri existente, din beton sau cu structura metalica.

Toate masuratorile ni le facem singuri, astfel incat intreaga responsabilitate ne apartine. Departamentul de proiectare este extrem de bine pregatit pentru astfel de situatii si putem sa va asiguram de calitatea foarte buna a produsului final.

Pentru exemple dati click pe REABILITARE sau EXTINDERE.

limba ro limba en
Linked-in