PRODUSE / SERVICII

Constructii metalice industriale si rezidentiale, management de proiect, proiectare generala pentru orice tip de investitie, proiectare pentru specialitatile rezistenta - structuri din beton, rezistenta - structuri din metal, panotaje, detaliere structuri din metal. Distributie si consultanta produse SIKA si MEA.

Proiectare / Proiectare specialitate PANOTAJE (inchideri)


MeCAD duce proiectarea sistemelor de inchideri cu panouri termoizolante sau table cutate la un alt nivel: TOTUL se proiecteaza prin modelare tridimensionala, se codifica si se trimite in fabrica, spre executie. "TOTUL" inseamna panourile (din tabla cutata sau panouri termoizolante), accesoriile din tabla (coltare, coame, sorturi, reborduri, etc), elemente speciale (plinte din PVC pentru industria alimentara), se identifica tipurile de suruburi necesare montajului si sunt numarate (suruburile, saibele, clemele de acoperis, etc).

Principiul dupa care ne ghidam este simplu: totul se comanda in fabrica, materialele vin gata taiate / uzinate pe santier, iar muncitorii trebuie doar sa le monteze. NU se mai fac masuratori si comenzi ulterioare, astfel incat beneficiarul stie din momentul proiectarii care este costul sistemului. Stim ca foarte multi vin pe santier si masoara ferestrele si usile, ca sa execute apoi, de exemplu, cadrele de goluri. MeCAD le proiecteaza si livreaza INAINTE ca hala sa fie montata.

De ce? In primul rand, pentru ca beneficiarul sa stie costul investitiei din faza de proiectare. In al doilea rand, pentru ca pierderile de materiale la montaj sa fie minime. In al treilea rand, pentru ca montajul constructiei sa dureze un timp cat mai scurt.

Am dezvoltat - in firma, un program de proiectare specializat pe sistemele de inchideri. Nu a fost usor, dar acesta ne permite sa realizam ceea ce altora li se pare imposibil: un proiect complet, care contine detalii de montaj, detalii de executie dar si cantitatile de materiale necesare.

Pe parcursul anilor am gasit solutii pentru majoritatea problemelor care pot apare la o constructie: infiltratii de apa prin acoperis, soclu sau in subsoluri; puntile termice care se formeaza la usi si ferestre; protectia impotriva intemperiilor a zonelor de acces (usi sectionale, usi pietonale, etc). In multe dintre aceste solutii sunt incluse materiale de la SIKA, care este o firma recunoscuta pe plan international ca lider pe piata produselor de hidroizolatii si materiale speciale pentru constructii.
Ca urmare, in halele noastre NU mai "ploua", NU se mai formeaza condens in zona usilor si a ferestrelor, pardoselile NU mai sunt crapate imediat dupa turnare sau in exploatare.

limba ro limba en
Linked-in